Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Software ve vzdělávání 2 (KIP / VYSO2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIP / VYSO2 - Software ve vzdělávání 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Výukové objekty a jejich zdroje na internetu.Zásady tvorby elektronických vzdělávacích materiálů.Kontrola znalostí a hodnocení.Digitální učební materiály pro výuku studovaného oboru.Péče o talentované žáky, soutěže.

Získané způsobilosti

vyhledat požadované zdroje informacízhodnotit vhodnost dostupných zdrojůvyužít otevřené výukové objektyvytvořit výukový materiál

Literatura

Sehnalová, Vladimíra. Výukový software 2. Ostravská univerzita v Ostravě, 2013. Kusala, J. Internet ve škole. Fortuna, 2000. DRAHOVZALOVÁ, M. Internet ve výuce. Portál, 2001. Lepil, Oldřich. Teorie a praxe tvorby výukových materiálů. Olomouc, 2010. ISBN 978-80-244-2489-7.Sehnalová, Vladimíra. Výukový software 1. Ostravská univerzita v Ostravě, 2013. Dostál, Jiří. Využití interaktivní tabule a výukových programů ve výuce. Univerzita Palackého, Pedagogická fakulta, Olomouc, 2012.

Požadavky

Znalost problematiky tvorby digitálních učebních materiálů. Využití internetových zdrojů pro výuku studovaného oboru. Příprava, tvorba a prezentace vlastního učebního materiálu pro ZŠ i SŠ.

Garant

Mgr. Vladimíra Sehnalová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Vladimíra Sehnalová, Ph.D.