Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 1 (KMA / DISE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / DISE1 - Diplomový seminář 1, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dle zadání diplomové práce

Získané způsobilosti

a)      Zná základy problematiky, na které stojí práce, orientuje se v pojmech, vlastnostech a metodách i souvisejících oblastech. b)      V případě, že je to v zadání práce, zpracovává potřebná data zadaného praktického problému.c)      V případě, že je to v zadání práce, zná vybrané metody a umí je použít pro řešení zadaných úloh a problémů.d)      V případě, že je to v zadání práce, zná ovládá vybrané software, programy, programovací jazyky a umí jej používat.e)      Samostatně pracuje s literaturou a dalšími informačními zdroji. Získané informace (znalosti) třídí, zpracovává, srovnává.f)       Vytváří vlastní příklady, umí na nich ilustrovat získané znalosti.g)      Rozpracovává důkazy, hledá další vlastnosti, důsledky. Pro každé své tvrzení vytváří důkaz.

Literatura

dle zadání diplomové práce.

Požadavky

Dbát pokynů a doporučení vedoucího diplomové práce, plnění průběžně zadávaných úkolů a zapracování požadavků vedoucího práce při tvorbě diplomové práce.