Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 2 (KMA / DISE2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / DISE2 - Diplomový seminář 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dle zadání diplomové práce

Získané způsobilosti

a)      Zná celou problematiku práce (pojmy, vlastnosti, metody) a orientuje se v problematice s prací související. b)      V případě, že je to v zadání práce, ovládá vybrané metody a aplikuje je na získaná data zadaného praktického problému. Výsledky metod srovnává, interpretuje, stanovuje závěry.c)      V případě, že je to v zadání práce, popisuje mat. metodu (postup) a řeší pomocí ní netriviální matematický problém. d)      V případě, že je to v zadání práce, ovládá vybrané software či programy a umí je aplikovat na vybrané problémy.e)      Samostatně pracuje s literaturou a dalšími informačními zdroji. Získané informace (znalosti) třídí, zpracovává, srovnává.f)       Vytváří vlastní příklady, umí na nich ilustrovat získané znalosti.g)      Analyzuje, srovnává výsledky své práce. h)      Interpretuje problematiku práce (teoretickou i praktickou)i)       Demonstruje problém a jeho řešení nebo vlastní příklady a jejich řešení.

Literatura

dle zadání diplomové práce.

Požadavky

Dbát pokynů a doporučení vedoucího diplomové práce, plnění průběžně zadávaných úkolů a zapracování požadavků vedoucího práce při tvorbě diplomové práce.