Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář 4 (KMA / DISE4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / DISE4 - Diplomový seminář 4, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Systematické zpracovávání tématu VŠKP a příprava na státní závěrečnou zkoušku.

Získané způsobilosti

a) Zná perfektně celou problematiku práce (pojmy, vlastnosti, metody) a orientuje se v problematice s prací související. b) V případě, že je to v zadání práce, ovládá vybrané metody a aplikuje je na získaná data zadaného praktického problému. Výsledky metod srovnává, interpretuje, stanovuje závěry.c) V případě, že je to v zadání práce, popisuje mat. metodu (postup) a řeší pomocí ní netriviální matematický problém. d) V případě, že je to v zadání práce, ovládá vybrané software či programy a umí je aplikovat na vybrané problémy.e) Samostatně pracuje s literaturou a dalšími informačními zdroji. Získané informace (znalosti) třídí, zpracovává, srovnává.f) Vytváří vlastní příklady, umí na nich ilustrovat získané znalosti.g) Analyzuje, srovnává výsledky své práce. h) Interpretuje problematiku práce (teoretickou i praktickou)i) Demonstruje problém a jeho řešení nebo vlastní příklady a jejich řešení.j) Získává schopnost prezentovat výsledky své práce práci, získává schopnost reagovat na dotazy, racionálně zdůvodňovat postup a výsledky své práce a argumentovat event.připomínky potenciálních oponentůk) Získané znalosti dále rozvíjí, vyvozuje vlastní pozorování, důsledky, všechna tvrzení je schopen podložit matematickým důkazem.

Literatura

dle zadání diplomové práce.

Požadavky

Dbát pokynů a doporučení vedoucího diplomové práce, plnění průběžně zadávaných úkolů a zapracování požadavků vedoucího práce při tvorbě diplomové práce.Další povinností je aktivní účast na semináři (maximum omluvené absence je 30%). Student je povinen v rámci diplomového semináře 3 či 4 (dle rozpisu stanoveném na začátku semestru) prezentovat svou závěrečnou práci, její část nebo téma se zadáním práce související a to dle pokynů svého vedoucího práce.