Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz první pomoci v matematice 1 (KMA / KPRPM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / KPRPM - Kurz první pomoci v matematice 1, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jedná se o předmět, v rámci kterého studenti získají první zkušenosti s praxí a současně s vedením studentů SŠ (ne úplnými talenty, spíše s těmi, co potřebují v matematice pomoci a zájem o pomoc mají).Tento předmět probíhá pod vedením Mgr. Skybové, učitelky na Gymnáziu Hladnov vždy ve středy od 13:30 - 14:30. Studenti se aktivně podílejí na realizaci semináře, který navštěvují vybraní žáci různých ročníků Gymnázia Hladnov. Na tomto semináři studenti konzultují a vysvětlují žákům problémové partie z učiva matematiky SŠ.

Získané způsobilosti

Rozvíjí schopnost elementarizace v matematice, získává lepší orientaci v oblasti středoškolské matematiky, umí volit různé přístupy při řešení a vysvětlování matematických problémů a úloh na střední škole, získává praktické dovednosti ve výuce matematiky na SŠ.

Požadavky

Účast na předmětu.Studenti jsou povinni svou případnou neúčast neprodleně hlásit e-mailem na iva.skybova@seznam.cz a v kopii na petra.konecna@osu.czPřípadnou neúčast bude možné následně po dohodě nahradit v průběhu měsíce ledna.Hodnocení probíhá v souladu s ustanoveními článku 31 a 33 Studijního a zkušebního řádu OU.

Garant

RNDr. Petra Konečná, Ph.D.