Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Část SZZ: Ekonomie (KMA / SZNE2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / SZNE2 - Část SZZ: Ekonomie, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Koncepce tvorby státnicových otázek pro navazující magisterské studijní obory je následující:1.Pro každý povinný a většinu povinně volitelných předmětů jsou vypsány 2-3 státnicové otázky. Jednotlivé předměty jsou zařazeny do dvou tématických celků, které odpovídají dvěma částem státní závěrečné zkoušky.2.Pro každého studenta bude proveden průnik všech předmětů, ve kterých jsou státnicové otázky vypsány, s předměty osobního studijního plánu.3.Pro každého studenta bude tímto vygenerován soupis všech státnicových otázek ze všech povinných a většiny povinně volitelných předmětů, které absolvoval.4.Z daného systému otázek může student odstranit otázky některých předmětů tak, aby celkový počet otázek neklesl pod 35, z toho minimálně 18 otázek musí být z povinných předmětů. (Otázky nelze vyčleňovat jednotlivě, ale po celých předmětech.)Daný seznam otázek bude dle zařazení předmětů rozdělen na seznamy otázek k jednotlivým částem státní závěrečné zkoušky.Pro výše uvedený postup generování otázek se připravuje program. Než bude uveden v provoz, kontaktujte pro tvorbu otázek pedagogického poradce KMA.Seznamy otázek k jednotlivým předmětům a veškeré další informace naleznete na internetové nástěnce katedry matematiky.

Získané způsobilosti

Má kompletní znalosti vymezené v popisech povinných ekonomickýchpředmětů.Orientuje se v pojmech a základních vlastnostech, umí je ilustrovat vlastními příklady. Orientuje se v základních metodách, umí je aplikovat.Umí získané znalosti třídit, interpretovat, srovnávat, využívat.Získané znalosti dále rozvíjí, vytváří vlastní hypotézy, tvrzení, umí je analyzovat, hodnotit, dokazovat.

Požadavky

Úspěšné absolvování zkoušky.

Garant

prof. Irina Perfiljeva, CSc.