Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická a odborná italština 1 (KSG / ITAL1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / ITAL1 - Praktická a odborná italština 1, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Výstupní způsobilosti jsou dané Evropským referenčním rámcem pro jazykové znalosti na úrovni A1: Student rozumí každodenním výrazům a zcela základním frázím, jejichž cílem je popsat jeho/její osobu a jeho/její bezprostřední okolí. Umí pokládat otázky/odpovídat na otázky týkající se osobních údajů, jako je jméno, rodina, barvy, jídlo, zábava, oblíbené činnosti, části těla a oděvů, různé místnosti v obydlí a činnosti s nimi spojené, číslovky do 60, určování času a doprava. Umí jednoduše hovořit na daná témata se svým protějškem, pokud tato osoba hovoří pomalu a jasně a je připravena mu/jí pomoci.

Literatura

Bahníková, A. a kol. 2001. Italština. Praha Leda, 2001. ISBN 80-85927-93-4.Gruppo Meta Uno. Corso comunicativo di italiano per stranieri. Roma:Bonacci, 1992. On-line katalogy knihoven. On-line katalogy knihoven. Pospíšilová, V., M Ferrara a E. Ferrara. Učebnice současné italštiny. 1. díl. Brno: Computer Press, 2008. ISBN 978-80-251-1973-0.

Požadavky

Učivo prvních 4 lekcí učebnice Italština a přibližně prvních 4 lekcí doporučeného cizojazyčného učebního textu. Znalosti studenta budou prověřeny závěrečným písemným testem.Počet bodů Výsledek zkoušky91 - 100 1 (výborně)71 - 90 2 (velmi dobře)51 - 70 3 (dobře)0 - 50 4 (nevyhověl/a)

Garant

Ing. Lenka Říhová

Vyučující

Ing. Lenka Říhová