Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická a odborná italština 5 (KSG / ITAL5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / ITAL5 - Praktická a odborná italština 5, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Výstupní způsobilosti jsou dané Evropským referenčním rámcem pro jazykové znalosti na úrovni B1: Rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné spisovné vstupní informace (input) týkající se běžných témat, se kterými se pravidelně setkává v práci, ve škole, ve volném čase atd. Umí si poradit s většinou situací, jež mohou nastat při cestování v oblasti, kde se tímto jazykem mluví. Umí napsat jednoduchý souvislý text na témata, která dobře zná nebo která ho/ji osobně zajímají. Dokáže popsat své zážitky a události, sny, naděje a cíle a umí stručně vysvětlit a odůvodnit své názory a plány.

Literatura

Bahníková, A., Benešová, H., Ehrenbergerová, L. Italština, ISBN 80-85927-93-4 LEDA, Praha, 2001. Cozzi, N., F. Federicko a A. Tancorre. Caffe Italia 2: Corso di italiano, Libro dello studente con esercizi. Kolektiv autorů. Italsko-český slovník. Olomouc: Fin Publishing, 2001. ISBN 80-86002-73-X.On-line katalogy knihoven. Hamplová, S. Stručná mluvnice italštiny, ISBN 80-200-0551-X, Academia, 1995.

Požadavky

Učivo 19. - 29. lekce uvedené učebnice, slovní zásoby a konverzačních dovedností daných tématických okruhů, úspěšné napsání závěrečného testu, vykonání ústní zkoušky.Počet bodů Výsledek zkoušky91 - 100 1 (výborně)71 - 90 2 (velmi dobře)51 - 70 3 (dobře)0 - 50 4 (nevyhověl/a)

Garant

Ing. Lenka Říhová

Vyučující

Ing. Lenka Říhová