Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komunikační dovednosti a kompetence (KSG / MRMKO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / MRMKO - Komunikační dovednosti a kompetence, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Představení kurzu a jeho cílů, rozdělení projektů2. Kreativní myšlení a kreativní techniky I. (brainstorming, brainwriting)3. Kreativní techniky II. (Synektika, Osbourneův seznam)4. Formální kompetence v komunikaci (psaní emailů, pozvánek a tiskových zpráv)5. Sociální a mediální analýza, prezentační techniky.6. Kulatý stůl - představení projektů a jejich oponentura

Literatura

SLACH, O., BORUTA, T. Komunikační dovednosti a kompetence v městském a regionálním managementu. Studijní opora. OU, 2012. RUMPEL P., JEŽEK, J., SLACH, O. Marketingový management obcí, měst a regionů. Ostravská univerzita v Ostravě, 2007.

Požadavky

1. Zpracovat seminární práci - projekt na vybrané téma rozvoje části města v rozsahu 6 normostran. Odevzdat seminární práci - projekt v elektronické formě ve formátu *.doc nebo *.docx na email příslušného vyučujícího nejpozději v závěrečném týdnu pravidelné výuky. V rámci projektu student odevzdá:o Komentovaný rozbor (zápis) z 3. hodinyo Komentář k tiskovým zprávámo Vlastní vzorová tisková zpráva a pozvánka spolu s doprovodným dopisemo Prezentace v prezentačním software pro kulatý stůl (elektronicky)o Semestrální práce (6 normostran - rozbor problému a návrh řešení)2. Písemná závěrečná zkouška z povinné studijní literatury s hodnocením 65 - 75 % bodů = 3, 76-87 % bodů = 2. 88 - 100 % bodů = 1. Maximální počet bodů z písemné závěrečné zkoušky = 100.

Garant

Mgr. Tomáš BorutaMgr. Ondřej Slach, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Tomáš BorutaMgr. Ondřej Slach, Ph.D.Mgr. Tomáš BorutaMgr. Ondřej Slach, Ph.D.