Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická a odborná němčina 4 (KSG / NEMC4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / NEMC4 - Praktická a odborná němčina 4, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Výstupní způsobilosti jsou dané Evropským referenčním rámcem pro jazykové znalosti na úrovni A2: Rozumí větám a často používaným výrazům vztahujícím se k oblastem, které se ho/jí bezprostředně týkají (např. základní informace o něm/ní a jeho/její rodině, o nakupování, místopisu a zaměstnání). Dokáže komunikovat prostřednictvím jednoduchých a běžných úloh, jež vyžadují jednoduchou a přímou výměnu informací o známých a běžných skutečnostech. Umí jednoduchým způsobem popsat svou vlastní rodinu, bezprostřední okolí a záležitosti týkající se jeho/jejích nejnaléhavějších potřeb.

Literatura

KETTNEROVÁ, TESAŘOVÁ. Deutsch eins zwei 1. Nakladatelství Fraus, 2002.

Požadavky

Předpoklady pro absolvování kurzu: zvládnutí učiva v rozsahu 16. - 22. lekce jmenované učebnice, úspěšné napsání dílčích testů (2-3), závěrečného testu a vykonání ústní zkoušky

Garant

Mgr. Svatava Rumpelová

Vyučující

Mgr. Svatava Rumpelová