Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obhajoba bakalářské práce (KSG / OBPPG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / OBPPG - Obhajoba bakalářské práce, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

K obhajobě si připravte stručnou prezentaci cílů, metod a závěrů diplomové práce (cca 5 minut), následně dostanete prostor k reakci na dotazy a výtky uvedené v posudcích a na závěr budete zodpovídat dotazy členů komise. Známka za obhajobu se může lišit od známek v posudcích a to jak směrem nahoru, tak i dolů - hodnotí se nejen kvalita práce, ale také schopnost ji obhájit.

Získané způsobilosti

Schopnost prezentace vlastní kvalifikační práce.

Literatura

Žádná literatura. / No literature. Žádná literatura. / No literature.

Požadavky

o Standardní rozsah bakalářské práce je 10 000 - 12 000 slov. o Uvedené počty se týkají základního textu, včetně poznámek pod čarou, ale bez obsahu, rejstříku, seznamu literatury, anotací a příloh. Přílohy pak zpravidla nesmí mít více než 1/3 stránek základního textu (konzultujte s vedoucím práce).o Skutečný počet slov se v práci uvádí tužkou v pravém dolním rohu na straně s obsahem práce (bude kontrolován). o Nedodržení rozsahu práce, jak směrem pod, tak i nad daný limit, má za důsledek nepřijetí práce z formálních důvodů.o Diplomová práce musí vyhovovat nejen standardům kladeným na odbornost práce, ale i z hlediska grafické úpravy a jazykové kultury - čeština musí odpovídat současné jazykové normě: hrubé pravopisné, gramatické či stylistické chyby diskvalifikují práci bez ohledu na její obsahovou hodnotu. Nedoporučuje se oživovat text různými bonmoty, osobními vyznáními, ironickým tónem apod. Další formální požadavky najdete v Manuálu ke kvalifikačním pracím zpracovaném pro potřeby KSG.

Garant

prof. RNDr. Vladimír Baar, CSc.prof. RNDr. Tadeusz Siwek, CSc.