Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe z cestovního ruchu (KSG / OPXCR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / OPXCR - Odborná praxe z cestovního ruchu, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

viz požadavky

Literatura

Siwek, T. Průvodce cestovního ruchu. Ostrava: Ostravská univerzita, 2007. Siwek, T. - Boruta, T. Služby a průvodcovství v mezinárodním cestovním ruchu. (v přípravě), Ostrava 2011Služby a průvodcovství v mezinárodním cestovním ruchu (v přípravě), Ostrava 2011.

Požadavky

Praxe je realizována v jakémkoliv oboru cestovního ruchu - cestovní kanceláře, cestovní agentury, průvodcovská činnost, činnost delegáta v destinaci, informační centra, veletrhy a kongresy, hotelová a pohostinská zařízení, práce v organizačních týmech, v neziskových organizacích se vztahem k cestovnímu ruchu, s animačními programy apod. Praxe může být absolvována kdykoliv během studia v zahraničí nebo v Česku (se vztahem k mezinárodnímu cestovnímu ruchu) v době od zahájení studia.- cca 120 hod. (v jedné organizaci nebo na více místech)

Garant

doc. RNDr. Jan Havrlant, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Jan Havrlant, CSc.