Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná pedagogická praxe 2 (KSG / PPPX2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / PPPX2 - Průběžná pedagogická praxe 2, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Dle každoročního rozpisu školních institucí studenti absolvují náslechy v různých ročnících v hodinách zeměpisu. Témata se proto liší v závislosti na aktuálně probírané lárce.Výuka tvorby hospitačních záznamů, rozbory vyučovacích hodin na základě absolvovaných náslechů, příprava a realizace vlastní hodiny zeměpisu.

Získané způsobilosti

Způsobilost k učení.

Literatura

ČIŽMÁROVÁ, K.:. Didaktika geografie I. . Banská Bystrica: Fakulta prírodných vied, 2002. ISBN -.ŠUPKA, J., HOFMANN, E., RUX, J. Didaktika geografie I. Brno, 1993. SITNÁ, D. Metody aktivního učení. Praha : Portál, 2009. Herink, J., Tlach, S. Základy zeměpisných znalostí. SPN Praha, 2006.

Požadavky

K udělení zápočtu je potřebná aktivní účast v náslechových hodinách, vypracování hospitačních záznamů a vlastní 45minutový vstup ve vyučování. Absolvování PPPX1.

Garant

Mgr. Barbara Baarová

Vyučující

Mgr. Barbara Baarová