Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sociální geografie - seminář (KSG / SOCGS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / SOCGS - Sociální geografie - seminář, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Diskusní seminář.2. Diskusní seminář.3. Prezentace seminárních prací, diskuse.4. Prezentace seminárních prací, diskuse.5. Prezentace seminárních prací, diskuse.6. Prezentace seminárních prací, diskuse.

Získané způsobilosti

Student chápe a ovládá terminologii postmoderního přísptupu k analýze mikroregionu. Schopnost analýzy a interpretace synergických souvislostí při prostorovém šíření změn a sociokulturního potenciálu území.

Literatura

ROCHOVSKÁ, A., BLAŽEK, M., SOKOL, M. Ako zlepšiť kvalitu geografie: odôležitosti kvalitatívneho výskumu v humánnej geografii. Geografický časopis. 2007. Day, R.A. How to Write a Scientific Paper. EEE transactions on professional communication. EEE transactions on professional communication. 1977. ŠTRACH, P. Tvorba výukových a výzkumných případových studií. Acta Oeconomica Pragensia. 2007.

Požadavky

1. Splnění termínovaného zadání úloh a jejich zkompletované odevzdání k zápočtu.2. Aktivní účast na seminářích: představení řešené úlohy, rozprava k přednášeným tématům.3. 85% účast na seminářích.

Garant

Mgr. Andrej Sopkuliak, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Andrej Sopkuliak, Ph.D.