Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická a odborná španělština 5 (KSG / SPAN5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSG / SPAN5 - Praktická a odborná španělština 5, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Lekce 24 - 27 z učebnice Španělština pro samouky.

Získané způsobilosti

Výstupní způsobilosti jsou dané Evropským referenčním rámcem pro jazykové znalosti na úrovni B1: Rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné spisovné vstupní informace (input) týkající se běžných témat, se kterými se pravidelně setkává v práci, ve škole, ve volném čase atd. Umí si poradit s většinou situací, jež mohou nastat při cestování v oblasti, kde se tímto jazykem mluví. Umí napsat jednoduchý souvislý text na témata, která dobře zná nebo která ho/ji osobně zajímají. Dokáže popsat své zážitky a události, sny, naděje a cíle a umí stručně vysvětlit a odůvodnit své názory a plány.

Literatura

Prokopová, L. Španělština pro samouky. LEDA, Praha, 2000. Králová J. a kol. Fiesta 1,2. Nakladatelství Fraus, Plzeň, 2000. Castro Viudez, F. a kol. Ven 1,2. Nakladatelství Fraus, Plzeň, 2000.

Požadavky

Zvládnutí učiva 24. - 27. lekce, úspěšné zvládnutí konverzačních témat, napsání 2 testů ve 4. a 8. týdnu a vykonání závěrečné ústní zkoušky.

Garant

Mgr. Eva Šmidáková

Vyučující

Mgr. Eva Šmidáková