Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obecná angličtina (UCJ / OBANG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UCJ / OBANG - Obecná angličtina, Přírodovědecká fakulta, Ostravská univerzita v Ostravě (OU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Introduction and greetings. Welcoming a visitor.2. New companies. Company and job profile.3. World languages. Giving opinions.4. Agreeing and disagreeing. Participating in a meeting discussion.5. Consumer trends. Advice and suggestions. Ethical consumerism.6. Time for a break. Fit to work.7. Leaving recorded messages. Using mobile phones. Stressing important information.8. Home and away. Personal management. Gap years for adults.9. Request and offers. Exchanging information.10.Bridging the culture gap. British English and American English.11.International outsourcing.12.Giving talks and presentations.13. Revision and fluency practice

Požadavky

Předmět je vyučován v anglickém jazyce a je ukončen zápočtem. Zápočet je udělen za úspěšné vykonání písemného testu, který prověří znalosti získané ve cvičeních a samostatným studiem.

Garant

Jana Klimánková

Vyučující

Jana Klimánková