Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Speisekarte

DOC
Stáhnout kompletní materiál zdarma (21 kB)

Níže je uveden pouze náhled materiálu. Kliknutím na tlačítko 'Stáhnout soubor' stáhnete kompletní formátovaný materiál ve formátu DOC.

Tom Kunt

V1.A

SPEISEKARTE

Vorspeisen:

Käseplatte mit butter und brot 5,20

Strammer may 4,90

Suppen:

Gemüsesuppe 3,50

Tomatensuppe 4,75

Rinderbrühe 4,95

Leberknödelsuppe 3,50

Hauptgerichte:

GEGRILLTE FORELLE, BRATKARTOFFELN 18,75

SCHWEINEBRATEN MIT KN¨PDELN UND SAUERKRAUT 17,00

KALBSSTEAK, KROKETTEN 19,50

RINDERBRATEN MIT CHAMPIGNONS, REIS 17,50

SCHWEINESCHNITZEL, KARTOFELLSALAT 16,50

SCHWEINEKOTELETT, POMMES FRITES 19,50

BEEFSTEAK, KROKETTEN 19,00

Mehlspeisen

OBSTKNÖDEL 7,50

APFEL IM SCHLAFROCK 5,20

Salate:

KRAUTSALAT 3,20

TOMATEN SALAT 4,20

GURKENSALAT 4,25

GEMISCHTERSALAT 4,20

Desserts:

EISBECHER MIT SCHLAGSAHNE 4,80

SCHOKOLADENPUDDING 3,80

APFELSTRUDEL 5,80

Getränke:

COLA, SPRITE, TONIC, MINERALWASSER 0,2l 2,50

BIER 0,5l 6,00

ORANGEN UND APFELSAFT 0,2l 2,50

WEIßWEIN, ROTWEIN 0,25l 3,50

ESPRESSO, KAFFEE 3,00

TEE 2,00

GUTEN APPETIT

Témata, do kterých materiál patří