Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk III - pokročilí (KLJ / AGJ13)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLJ / AGJ13 - Anglický jazyk III - pokročilí, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Catering services2. Menu card and list of beverages3. Laying the table4. Waiting, service methods5. Food and beverage cycle6. Guest satisfaction7. Dealing with complaints8. Czech cuisine, British meals, Notes on American eating habits, Healthy nutrition9. American and British English10. Money matters, financial terms, exchanging foreign currency, Vocabulary - money11. Phrasal verbs, Verb patterns, Antonyms + synonyms12. Present Perfect, Passive voice, Words with more meanings, Prepositions

Literatura

FRONEK, J. Anglicko-český, česko-anglický slovník. Praha: Leda, 1999, 1999. ISBN 80-85927-48-9.MÍŠKOVÁ, Z. Angličtina v cestovním ruchu. Praha, 2010. HARDING K., HENDERSON P. High Season. Oxford: Oxford University Press, 2001. ISBN 0 19 451308 4.DLUHOŠOVÁ, R. Hospitality English. Opava, 2011. ISBN 978-80-7248-672-4.SOARS, L.& J. New Headway Student s Book + Workbook. Oxford: Oxford University Press, 2000. BALCAR, B. Slovník cestovního ruchu. Domažlice: Resonance, 2001. ISBN 80-902812-0-6.

Požadavky

Předmět je ukončen zápočtem, který studenti získají na základě domácí přípravy, aktivní účasti v seminářích, prezentace vybraného tématu před skupinou a písemného testu (70% úspěšnost). Studenti tohoto předmětu mají závaznou 75% docházku.Předmět může být zapsán pouze po získání zápočtu z předcházejícího semestru.

Garant

PhDr. Radmila DLUHOŠOVÁ, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Martina PALYZOVÁ