Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektový inkubátor (UBK / K0001)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UBK / K0001 - Projektový inkubátor, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V rámci projektů bude možné realizovat následující aktivity:Povinná klíčová aktivita každého projektu:-Podpora vytváření vhodných podmínek pro studium studijního programu Informačnístudia a knihovnictví na Slezské univerzitě v Opavě prostřednictvím podpůrnýchuživatelských služeb vhodných pro rozvoj studenta.A/NEBO-Podpora oborové identity studenta/absolventa, resp. propagace a popularizacestudijního programu Informační studia a knihovnictví na Slezské univerzitě v Opavě uodborné i široké veřejnosti.A/NEBO-Podpora a organizace stávajících nebo organizace nových vzdělávacích a adaptačníchaktivit pro studenty a akademické pracovníky studijního programu Informační studia aknihovnictví na Slezské univerzitě v Opavě.A/NEBO-Podpora a organizace akcí určených pro neformální setkávání mezi studenty avyučujícími studijního programu Informační studia a knihovnictví vysokých škol v ČR av zahraničí.A/NEBO? Podpora spolupráce na projektech s neakademickou a privátní sférou (hledání avytváření vazeb na komerční sféru).Doplňkové aktivity:-Vytváření znalostních databází a virtuálních komunit.-Další vzdělávání studentů a akademických pracovníků v oblasti týmové spolupráce,sociální komunikace.-Pořádání propagačních akcí za účelem publicity projektu.

Získané způsobilosti

Absolvent předmětů získá praktické dovednosti v oblasti soft skills, projektového řízení a legislativy související s plánování, řízením a evaluací projektové činnosti.

Požadavky

Oprávnění předkladatelé žádostí (žadatelé) o přidělení projektu:-studenti studijního programu Informační studia a knihovnictví ÚBK Slezské univerzityv Opavě, kteří úspěšně absolvovali nejméně 3 výjezdové semináře Terénní projekt(UBK/KNP02).-studenti studijního programu Informační studia a knihovnictví ÚI Slezské univerzityv Opavě, kteří úspěšně absolvovali nejméně 2 výjezdové semináře Terénní projekt(UBK/KNP02).-tým, složený z minimálně 2 studentů (a ne více než 5), kteří splňují body výše. Naprojektu mohou participovat i jiní účastníci (např. studenti, dobrovolníci).

Garant

Mgr. Jan MATULA, PhD.

Vyučující

Mgr. Jan MATULA, PhD.