Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Účast na konferenci (UBK / KBP01)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UBK / KBP01 - Účast na konferenci, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podle vlastního výběru studenta. Téma či zaměření konference/ odborného semináře musí odpovídat studijnímu oboru (resp. kombinaci) studenta.

Získané způsobilosti

Student získá základní přehled o navštívené konferenci, která se týká jeho studijního oboru. Nabyté poznatky můžou být rozšířením pro jeho další studium odborných předmětů vyučovaných Ústavem bohemistiky a knihovnictví FPF SU v Opavě.

Požadavky

Účast či vystoupení na vybrané oborové konferenci v ČR i v zahraničí. Vybrané konference v ČR: (INFORUM, CASLIN, Knihovny současnosti, Problematika historických a vzácných knižních fondům Čech, Moravy a Slezska. Interkulturní dialog v knihovnách, Knihovna a architektura, IVIG, ARCHIVY, KNIHOVNY, MUZEA V DIGITÁLNÍM SVĚTĚ, ISSS (Internet ve státní správě a samosprávě), Svět informačních systému, DATAKON). Po konzultaci lze zvolit i jinou konferenci.Účast na studentských konferencích a odborných oborových seminářích.Publikační činnost v oborovém časopise v ČR i v zahraničí.Podmínkou je:- registrace na konferenci nebo seminář následné vypracování Zprávy z konference v rozsahu 3-5 normostran.- v případě publikační činnosti - oborový časopis (LIS).Aktualizace: 2012/2013.

Garant

Mgr. Marek TIMKO, Ph.D.