Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Postprodukce v audiovizi a speciální fil (UBK / TN024)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UBK / TN024 - Postprodukce v audiovizi a speciální fil, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Postprodukce - dokončovací období, střih klasický, střih elektronický, práce v prostředí aplikací - okna a záložky; nahrávání materiálu; střih; práce s efekty; titulkování; audio; výstup2. Zvukové dokončení (zvuková postprodukce), postsynchrony, ruchy, hudba, nasazování - příprava mixu, mix - mastering - mezinárodní mix3. Digitální nástroje a postupy v trikové práci, 2D grafika a 2D animace,4. 3D grafika a 3D animace.5. Seznámení s používanými technologiemi, normami, formáty a rozlišením.6. Barevné korekce, masky, digitální klíčování, vícevrstevné kompozice,7. Využití 3D modelů.8. Nejnovější výrobně - technologické řetězce používané ve světě

Získané způsobilosti

Student se bude teoreticky a prakticky orientovat v disciplíně dle formulovaného cíle výuky.

Literatura

MRÁZ, V. Produkce. Ostrava: VŠB-TU, 2011. Zákon č.121/2000 Autorské právo, Průmyslová práva. Zákon č.273/1993 ze dne 15.října 1993 o některých podmínkách výroby šíření a archivování audiovizuálních děl, o změně a doplnění některých zákonů a některých dalších předpisů.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce a splění zadaných úkolů.

Garant

Mgr. Vladimír MRÁZ

Vyučující

Mgr. Vladimír MRÁZ