Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Počítačová gramotnost II (UBK / TV014)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UBK / TV014 - Počítačová gramotnost II, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Video1.1 Teoretické základy1.2 Hardwarové požadavky1.3 Programové vybavaní1.4 Získávání videomateriálu1.5 Zpracování videa na počítači1.6 Finalizace a možnosti exportu2. Audio2.1 Teoretické základy2.2 Hardwarové požadavky2.3 Programové vybavaní2.4 Získávání audiomateriálu2.5 Zpracování zvuku na počítači2.6 Finalizace a možnosti exportu3. Závěrečné shrnutí

Literatura

SCOTT R. G. Cakewalk - Nahrávání, úpravy a mixování hudby na počítači. Brno: Computer press, 2003. MYSLÍN, J. Digitální video v praxi. Praha: Computer media,, 2005. LONG, B., SCHENK, S. Velká kniha digitálního videa. Brno: CP books, 2005. KOPECKÝ, P. Základy elektronického zvuku a jeho kreativní zpracování. Praha: Akademie múzických umění,, 2008. KŘÍŽ, M. Zvuk na PC- step by step. Praha, Mobil media a.s., 2001.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce a splnění zadaných prací.

Garant

RNDr. Lucie CIENCIALOVÁ, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Lucie CIENCIALOVÁ, Ph.D.