Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie barev (UBK / TV078)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UBK / TV078 - Teorie barev, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Disciplína poskytuje prostor pro rozvoj, učí hledat nevšední ve všedním a nacházet neobvyklá novátorská řešení nastolených problémů v percepci barev. Orientuje se na rozvoj kreativních týmů v oblasti audiovizuální tvorby formou zážitkového učení prostřednictvím praktických cvičení vnímaní barev.

Získané způsobilosti

Student se bude teoreticky a prakticky orientovat v disciplíně dle formulovaného cíle výuky.

Literatura

DÉMUTH, A. Čo je to farba?. Bratislava: IRIS, 2005. HULKE, W. M. Praktická kniha o barvách. Olomouc: Fontána, 2005. HRADISKÁ, E. - LETOVANCOVÁ, E. Psychológia marketingovej komunikácie. Bratislava, 2005. VYSEKALOVÁ, J. ? MIKEŠ, J. Reklama: Jak dělat reklamu. Praha: Grada, 2007. SCHILLINGOVI, I. a G. Symbolická řeč barev. Olomouc, 1999. STEINER, R. Tajemství barev. Hranice, 2005. ŠICKOVÁ ? FABRICI, J. Základy arteterapie. Praha: Portál, 2002.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce a splnění zadaných úkolů.

Garant

Mgr. Monika HORSÁKOVÁ