Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická cvičení 5 (UCJ / AP022)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UCJ / AP022 - Praktická cvičení 5, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sylabus:1. Traces of the past (Themed texts)Participle clausesPhrasal verbs with off and inWord formation, A competition entry2. The big issues (Mean machines)ConditionalsBig issues, Multiple-choice clozeExpressions with end, A magazine article3. It's a crime (Writing crime fictions)PassivesCrime and punishment, Open clozePhrasal verbs with out and over

Literatura

Martin Hewings:. Advanced Grammar in Use, Cambridge, CUP, 1999. Gude, K.; Stephens, M.:. CAE Result. Student s Book. OUP. 2008. ISBN 978-0-19-480039-6. Cambridge Advanced Learner s Dictionary, Cambridge, CUP, 2005. O Dell, F., McCarthy, M.:. English Vocabulary in Use, Cambridge, CUP, 2002.

Požadavky

Předmět je zakončen komplexní zkouškou, kterou student vykoná na konci kurzu. Zkouška bude sestávat z pěti částí: poslech, gramatika a slovní zásoba, čtení, psaní a ústní zkouška.

Garant

Mgr. Marie CRHOVÁ, Ph.D.