Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika angličtiny 2 (UCJ / AU006)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UCJ / AU006 - Didaktika angličtiny 2, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sylabus semináře:1. Prezentace a výklad látky v hodině anglického jazyka2. Způsoby procvičování probrané látky3. Metody pro výuku čtení4. Typy textů a způsoby, jak zdokonalit čtení5. Metody pro výuku psaní6. Metody pro výuku mluvení7. Metody pro výuku poslechu8. Metody pro výuku výslovnosti9. Metody pro výuku gramatiky10. Problémy, se kterými se může učitel při výuce cizího jazyka setkat11. Velké heterogenní třídy12. Další metody, které se používají (používaly) při výuce anglického jazyka

Literatura

Ur, P. A Course in Language Teaching. Hendrich, J. a kol. Didaktika cizích jazyků. Hrehovčik, T. a Uberman, A. English Language Teaching Methodology. Sesnan, B. How to Teach English. Harmer, J. How to Teach English. Billows, L.F. Kooperativní technika vyuřování cizích jazyků. Jelínek, S. a kol. Metodické problémy vyučování cizím jazykům. Strevens, P. New Orientations in the Teaching of English. Brumfit, C.J. a Johnson, K. The Communicative Approach to Language Teaching.

Garant

Mgr. Lenka JAŠKOVÁ