Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Příprava audiovizuálních pořadů (UF / 3Z801)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UF / 3Z801 - Příprava audiovizuálních pořadů, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Rekapitulace základních principů tvorby AV díla, role scénáře.2. Rekapitulace základních postupů pořízení záznamu zvuku a obrazu digitálními kamerami a zvukovými záznamníky.3. Specifika záznamu 3D obrazu a editace 3D multimediálních děl.4. Volba vlastního tématu ke zpracování, tvorba a diskuse scénáře.5. Příprava zázemí a pořízení záznamu - přednostně 3D kamerou.6. Zpracování pořízených (3D) materiálů na PC.7. Prezentace pracovní verze vlastního (nejlépe 3D) pořadu ve skupině, diskuse.8. Finální úpravy a export díla do zvolených formátů.

Získané způsobilosti

Student bude způsobilý vykonávat činnosti, které odpovídají cílům a obsahu předmětu.

Literatura

BenoitJ Michel, Collete Michel. Digital Stereoscopy: Scene to Screen 3D Production Workflows. Josef Pecinovský. Upravujeme digitální video. Grada, 2004. ISBN 80-247-0905-8.Kříž, Miloslav. Zvuk na PC. Mobil media, 2002. ISBN 80-865-9306-1.

Požadavky

80% aktivní účast ve výuce, vytvoření a prezentace vlastního projektu

Garant

RNDr. Hynek SEKANINA, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Martin PETRÁSEKRNDr. Hynek SEKANINA, Ph.D.