Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sociální média II (UI / KSK39)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UI / KSK39 - Sociální média II, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Sociální média a zaměření na konkrétní problémy1) Marketing sociálních médií2) Citizen media3) Networked learning4) Sociální média a komunikační strategie (social media optimization)5) Sociální média a soukromí6) Sociální média a kultura7) Sociální média a jejich využití v knihovnách

Získané způsobilosti

Teoretické porozumění tématům obsahového vymezení předmětu. Praktické dovednosti při práci s jednotlivými tématy.

Literatura

Janouch, Viktor. Internetový marketing. Prosaďte se na webu a sociálních sítích. Brno, 2010. Miller, Michael. Internetový marketing s YouTube Průvodce využitím on-line videa v byznysu. Brno, 2012. Smith, Mari; Treadaway, Chris. Marketing na Facebooku. Brno, 2011. Bednář, Vojtěch. Marketing na sociálních sítích: Prosaďte se na Facebooku a Twitteru. Brno, 2011. Sterne, Jim. Měříme a optimalizujeme marketing na sociálních sítích. Brno, 2011. Pavlíček, Antonín. Nová média a sociální sítě. Praha, 2010.

Požadavky

80% prezence, zápočtové úkoly specifikované a plněné během semestru (registrace ve vybraných službách a sítích, jejich využití), zápočtový test na 70% nebo vypracování závěrečného semestrálního úkolu.

Garant

Mgr. Štěpánka TŮMOVÁ

Vyučující

Mgr. Štěpánka TŮMOVÁ