Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář III (ULGAT / LA103)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ULGAT / LA103 - Diplomový seminář III, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Je veden převážně formou individuálních konzultací vedoucích prací a studentů ke zpracovávanému tématu a koncipování práce, ve vztahu k teoretickým i praktickým problémům. Předpokládají se rovněž konzultace s odborníky a zadavateli zpracovávaných produktů z praxe.

Literatura

NEKUDA, J. - SLANÝ, A. O metodice zpracování bakalářských a diplomových prací v ekonomických oborech a vhodných informačních zdrojích. Brno, 1996. Další literatura podle tématu bakalářské práce. DVOŘÁKOVÁ - JANŮ, V. Jak psát diplomovou práci. Praha, 1999. VAVREČKOVÁ, E., STUCHLÍKOVÁ, J. Metodická příručka pro psaní bakalářských prací. Opava - SU, 2012. ISBN 978-80-7248-718-9.Metodický pokyn pro úpravy, zveřejňování a ukládání závěrečných prací posluchačů SU v Opavě, FPF v Opavě v platném znění. Odborná literatura podle tématu bakalářské práce. KUBÁTOVÁ, H. Rukověť autora diplomky. Olomouc, 2009.

Požadavky

Podmínkou k absolvování předmětu je postupné plnění úkolů spojených s vypracováním bakalářské práce, zpracování plánu realizace či podnikatelského záměru, dokončení a včasné odevzdání bakalářské práce v předepsané struktuře a požadované kvalitě. Další podmínkou pro udělení zápočtu je rovněž příprava její obhajoby v programu POWER POINT a její prezentace před skupinou. Předmět je ukončen udělením zápočtu. Předmět může být zapsán pouze po získání zápočtu z předcházejícího semestru