Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Event management (VCKDS / T0007)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VCKDS / T0007 - Event management, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Význam event managementu.2. Event management jako součást marketingové strategie.3. Typologie eventů.4. Teoretické základy event managementu (plánování, rozhodování, organizování, operativního řízení, kontrolování).5. Tvorba eventu (akce).6. Stanovení cílů a jejich formulace.7. Naplánování zdrojů.8. Promotion eventu.9. Realizace.10. Event controlling.11. Spolupráce s agenturou.

Literatura

Lattenberg, V. Event aneb Úspěšná akce krok za krokem - příručka pro organizátory. Brno, 2010. ŠINDLER, P. Event marketing. Praha: Grada Publishing, 2003. ISBN 80-247-0646-6.VEBER, J. a kol. Management - základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2000. ISBN 80-7261-095-5.Kotlíková, H. - Schwartzohoffová, E. Nové trendy v pořádání akcí a událostí (events) v cestovním ruchu. Praha, 2008. Svoboda, V. Public relations moderně a účinně. Praha, 2006.

Požadavky

Účast na výuce (75 %), aktivní vystupování v rámci diskusí, písemná seminární práce, prezentace vybraného tématu (PowerPoint). Úspěšné absolvování písemného testu, ústní rozpravy v rozsahu uvedené odborné literatury a obsahu přednášek.

Garant

Doc. RNDr. Jiří VANÍČEK, CSc.

Vyučující

Doc. RNDr. Jiří VANÍČEK, CSc.