Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 1 (UO / 00031)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UO / 00031 - Odborná praxe 1, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Odborná praxe:1. týden - týden prevence (odborné přednášky, prezentace přednášky ve vybraném zařízení.2. týden - zařázení primární péče3. týden - oddělení následné péče4. týden - klinická nemocniční oddělení - základníPrevence a školní zařízeníStudent absolvuje odbornou stáž ve vybraném školském zařízení či zařízení zdravotní sociální péče s připraveným edukačním programem pro klienty, edukační plán pro klienty musí mít zkonzultován s vyučujícím na základě poznatků z přednášek a seminářů předmětů Edukační činnost sestry a Výchova ke zdraví.Student absolvuje odbornou praxi ve vybraném pracovišti následné péčeStudent absolvuje odbornou stáž ve vybraném pracovišti praktického lékaře v souladu s požadavky na tento úsek (viz. loogbook).Student absolvuje 1 týden odborné praxe na klinickém pracovišti.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:100% účast, potvrzení docházky a hodnocení mentora/školitele (studentovi, který se z vážných důvodů nemohl povinné výuky zúčastnit, vyučující určí náhradní způsob splnění studijních povinností)Studující se dostaví v předepsaném ochranném oděvu, zdravotnická obuv, vizitka, fonendoskop, odznak, plány péče, dle modelu GordonLogbook (seznam praktických dovedností pro praxi studenta).Zpracování kazuistiky klienta/pacienta dle modelu GordonEdukační plán

Garant

Doc. PhDr. Alexandra ARCHALOUSOVÁ, Ph.D.