Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk 4 (UO / SP078)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UO / SP078 - Anglický jazyk 4, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Communication with the Client (Komunikace s klientem)Psychotherapy I (Analysis, Humanistic, Gestalt) (Psychoterapie I)Psychotherapy II (CBT, Constructivist, Logotherapy) (Psychoterapie II)Epidemiology (Epidemiologie)Virology (Virologie)Surgery (Chirurgie). Internal Medicine (Interní medicína)Infectious Diseases - Worldwide Perspective (Infekční nemoci ve světě)AIDS and HIV (AIDS a HIV)Social Aspects of Health Care (Sociální aspekty péče). Complementary Therapies (Komplementární terape)

Literatura

TOPILOVÁ, V. Anglicko-český/česko-anglický lékařský slovník. Praha: Grada Publishing,, 1999. ISBN 80-7169-284-0.ADAMCZYK,R. Anglický jazyk. 2008. ADAMCZYK, R. Anglický jazyk IV. Distanční studijní opora a e-learningový kurz. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2012. PARKINSON,J., BROOKER, CH. Angličtina pro sestry. Praha: Grada Publishing,, 2005. ISBN 80-2471-282-2.CITA, S. English for nursing and paramedical profession. Praha: Univerzita Karlova,, 2002. ISBN 80-7184-941-3.JUREČKOVÁ, A., POLÁČKOVÁ, G. English in Nursing. Bratislava: Univerzita Komenského,, 2003. ISBN 80-223-1775-6.KRÁLOVÁ, J. Kvalitativní výzkum v ošetřovatelství. Distanční studijní opora a e-learningový kurz. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2012. RADKOVÁ, L. Kvantitativní výzkum ošetřovatelství. Distanční studijní opora a e-learningový kurz. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2012. ŠPIRUDOVÁ, L. Výzkum v ošetřovatelství (EBN). Distanční studijní opora a e-learningový kurz. Opava: Slezská univerzita v Opavě, 2012.

Požadavky

Požadavky k zápočtu:" 80% aktivní účast na cvičeních/seminářích (studentovi, který se z vážných důvodů nemohl povinné výuky zúčastnit, vyučující určí náhradní způsob splnění studijních povinností)" Prezentace anglické aktuality z oblasti péče o zdraví před studijní skupinou (5-10 min.)" Zápočtový test - minimální úspěšnost 80% nebo podle obtížnosti, stanovená vyučujícím" Diskuze k tématům probíraným v seminářích, reakce na kladené otázky, skupinová práce" Vypracování překladu dle zadání (cca. 2 strany a4)" Vypracování a prezentace gramatického cvičení pro studijní skupinuPožadavky ke zkoušce:" Ústní zkouška

Garant

Bc. et Mgr. Roman ADAMCZYK, Ph.D.

Vyučující

Bc. et Mgr. Roman ADAMCZYK, Ph.D.