Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina I (USES / ZJ045)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USES / ZJ045 - Němčina I, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Gesellschaftsleben2. Gesundheit3. Berufsleben4. Der Mensch als Kunde5. Gefühle6. Sinn des Lebens7. Wissenschaft und Technik8. Gefahren des 21. Jahrhunderts9. Die Welt der Natur10. Staat und seine Bürger11. Kultur12. Kunst

Literatura

HÖPPNEROVÁ, V. Němčina pro jazykové školy. II. Díl. Praha: SPN, 1980. DRMOLOVÁ, D. Němčina s úsměvem. Strakonice: Jirko, 1992. CEPKOVÁ, D. Cvičení z morfologie německého jazyka. Olomouc: UP, 1986. HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch im Gespräch. Praha: SPN, 1990. HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch in der Wirtschaft. Scientia. Praha: pedagogické nakladatelství, 1993. BAUMBACH, R. Němčina jako druhý živý jazyk. Olomouc: UP, 1979. HÖPPNEROVÁ, V. Němčina v hospodářství. Praha: Ekopress, 1999.

Požadavky

Písemný test v rozsahu probraného učiva, zejména znát lexikální, gramatickou úroveň, která byla aplikována v semestrální výuce, ovládat konverzační kontexty k jednotlivým tématům.Vypracovat seminární práci v rozsahu 5 -6 stran v německém jazyce na zadané téma.

Vyučující

Mgr. Milan SOKOL