Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina II (USES / ZJ046)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USES / ZJ046 - Němčina II, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Gewalt in der Familie2. Alkoholismus3. Beruf für morgen4. Werbung5. Religion6. Internet7. Mobbing8. Naturkatastrophen9. Politiker10. Politische Kultur11. Wie schreibt man einen Bericht?12. Wie schreibt man eine Erörterung?

Získané způsobilosti

student získá znalosti z oboru středoevropských studií, schopnost překladu a konverzace

Literatura

HÖPPNEROVÁ, V. Němčina pro jazykové školy. II. Díl. Praha: SPN, 1980. DRMOLOVÁ, D. Němčina s úsměvem. Strakonice: Jirko, 1992. CEPKOVÁ, D. Cvičení z morfologie německého jazyka. Olomouc: UP, 1986. HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch im Gespräch. Praha: SPN, 1990. HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch in der Wirtschaft. Scientia. Praha: pedagogické nakladatelství, 1993. BAUMBACH, R. Němčina jako druhý živý jazyk. Olomouc: UP, 1979. HÖPPNEROVÁ, V. Němčina v hospodářství. Praha: Ekopress, 1999.

Požadavky

Písemný test v rozsahu probraného učiva, zejména znát lexikální, gramatickou úroveň, která byla aplikována v semestrální výuce, ovládat konverzační kontexty k jednotlivým tématům.Vypracovat seminární práci v rozsahu 5 -6 stran v německém jazyce na zadané téma.

Garant

Mgr. Vilém SÝKORA