Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina III (USES / ZJ060)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USES / ZJ060 - Němčina III, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Adoption - online2. Essstörungen3. Management4. Kaufsucht5. Sekten6. Radikale Politik7. Todesstrafe8. Demokratie9. Nationalstolz, Patriotismus, Nationalismus10. Politisches System in der CR11. Unsere Verfassung12. Wie schreibt man eine Nacherzählung?

Získané způsobilosti

student získá znalosti z oboru středoevropských studií, schopnost překladu a konverzace

Literatura

HÖPPNEROVÁ, V. Němčina pro jazykové školy. II. Díl. Praha: SPN, 1980. DRMOLOVÁ, D. Němčina s úsměvem. Strakonice: Jirko, 1992. CEPKOVÁ, D. Cvičení z morfologie německého jazyka. Olomouc: UP, 1986. HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch im Gespräch. Praha: SPN, 1990. HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch in der Wirtschaft. Scientia. Praha: pedagogické nakladatelství, 1993. BAUMBACH, R. Němčina jako druhý živý jazyk. Olomouc: UP, 1979. HÖPPNEROVÁ, V. Němčina v hospodářství. Praha: Ekopress, 1999.

Požadavky

Písemný test v rozsahu probraného učiva, zejména znát lexikální, gramatickou úroveň, která byla aplikována v semestrální výuce, ovládat konverzační kontexty k jednotlivým tématům.Vypracovat seminární práci v rozsahu 5 -6 stran v německém jazyce na zadané téma.

Vyučující

Mgr. Milan SOKOL