Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sociálně psychologický výcvik (UVSRP / VN114)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVSRP / VN114 - Sociálně psychologický výcvik, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Já a skupina2. Já a kooperace3. Preferované role v životě4. Reflektované bariéry v kontaktu s lidmi5. Zdroje a řešení konfliktů6. Týmová spolupráce

Literatura

KOMÁRKOVÁ, R., SLAMĚNÍK, I., VÝROST, J. (EDS). Aplikovaná sociální psychologie III. Sociálněpsychologický výcvik. Praha: Grada Publishing, 2011. KOLAŘÍK, M. Interakční psychologický výcvik. Praha: Grada, Publishing, 2011. BEDRNOVÁ, E. A KOL. Management osobního rozvoje. Praha: Management Press, 2009. HARGAŠOVÁ, M. a kol. Skupinové poradenství. Praha: Grada Publishing, 2009. HERMOCHOVÁ, S. Teambuilding. Praha: Grada, 2006. ISBN 80-247-1155-9.JAROŠOVÁ, E., KOMÁRKOVÁ, R., PAUKNEROVÁ, D., PAVLICA, K. Trénink sociálních a manažerských dovedností. Praha: Management Press, 2011.

Garant

PhDr. Věra JUŘÍČKOVÁ, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Věra JUŘÍČKOVÁ, Ph.D.