Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro VS I (UVSRP / ZJ017)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVSRP / ZJ017 - Angličtina pro VS I, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Helping people to learn2. Public or private health care3. Team work4. Working from home5. Medecins Sans Frontiers - working internationally6. Working on a project7. Working internationally8. Business and business organization9. Culture and festivals10. Setting a new business11. Executive search12. Female quotas for boardrooms

Získané způsobilosti

Studenti získají základní znalosti a slovní zásobu z oblasti řízení organizace, práce v mezinárodní firmě, obecné struktury a fungování firmy, organizace mezinárodního festivalu, vedení malé firmy, hledání a umisťování výkonného managementu a možnosti uplatnění žen ve vysokých funkcích a radách firmy.Praktická část jazyka je zaměřena na zvládnutí testu KET/PET - READING.

Literatura

Mírně pokročilí: English 365 Student´s Book 2, Cambridge 2004, lekce 1 - 4, 10, 13. Pokročilí: English 365 Student´s Book 3, Cambridge 2004, lekce 1 - 8.

Požadavky

Studenti budou absolvovat test z odborné slovní zásoby vybrané lekce z učebnice English 365 Student´s Book 2/3). Skupina mírně pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat KET test - část READING. Skupina pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat PET test - část READING.

Garant

Ing. Soňa HARASIMOVÁ