Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro VS II (UVSRP / ZJ018)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVSRP / ZJ018 - Angličtina pro VS II, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Job swap2. A short welcome presentation3. Working for international company4. Formal and informal writing5. Global trade6. Progress report7. Finance and investment8. Structuring of speech9. Ecotourism10. Customer service11. Clear writing - writing a report12. Making and changing arrangements

Získané způsobilosti

Studenti získají základní znalosti a slovní zásobu z oblasti osobního rozvoje a profesní zodpovědnosti, práce v zahraniční firmě, obchodě a ekonomii, financí a investování, životního prostředí, zákaznického servisu a bydlení.Praktická část jazyka je zaměřena na zvládnutí testu KET/PET - WRITING (zpráva o vývoji projektu, strukturování proslovu nebo projevu, zpráva o ukončení projektu .

Literatura

Mírně pokročilí: English 365 Student´s Book 2, lekce 5 - 9, 11, 12, 14, 15. Cambridge, 2004. Pokročilí: English 365 Student´s Book 3, lekce 8 - 15. Cambridge, 2004.

Požadavky

Studenti budou absolvovat test z odborné slovní zásoby VS2 (vybrané lekce z učebnice English 365 Student´s Book 2/3). Skupina mírně pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat KET test - část WRITING. Skupina pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat PET test - část WRITING.

Garant

Ing. Soňa HARASIMOVÁ