Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro VS IV (UVSRP / ZJ020)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVSRP / ZJ020 - Angličtina pro VS IV, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Self presentation2. Talking about personal development3. Talking about your organisation4. Visiting organisation5. Working place and position6. My responsibility, my team7. Personal and business communication8. Talking about investments and money9. Business partners10. Talking about organization and finance11. Work and lifestyle12. Social service, nonprofit organizations

Získané způsobilosti

Studenti získají slovní zásobu a znalosti z oblasti sociálních problémů a možností jejich řešení, jednání s veřejnosti, osobních financí, chodu organizace a práva, řízení financí a osobního rozvoje.Praktická část jazyka je zaměřena na zvládnutí komunikace v odborné angličtině.Mírně pokročilí studenti se zaměří na PET test - část SPEAKING.Pokročilí studenti se zaměří na FCE test - část SPEAKING.

Literatura

Mírně pokročilí: English 365 Student´s Book 2, lekce 24 - 30. Cambridge, 2004. Pokročilí: English 365 Student´s Book 3, lekce 24 - 30. Cambridge, 2004.

Požadavky

Studenti budou absolvovat test, jehož součástí bude gramatika a odborná slovní zásoba (English 365 Student´s Book 2/3 - lekce 24 - 30).Závěrečná ústní zkouška bude probíhat podle pravidel pro PET/FCE SPEAKING.

Garant

Ing. Soňa HARASIMOVÁ