Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro VS II (UVSRP / ZK018)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVSRP / ZK018 - Angličtina pro VS II, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. A receptionist and her job2. Talking about company3. Present simple, question and negatives4. A consultant and his job5. Talking about job6. Present continuous7. Past simple, question and negatives8. A public affairs and his job9. Talking about working position10. A telephone operator and her job11. Future tenses (will, going to, present continuous)12. Present perfect simple

Získané způsobilosti

Praktická část jazyka je zaměřena na zvládnutí základů odborné angličtiny Office English 1 a 2.Mírně pokročilí studenti budou schopni hovořit o práci recepční, externího poradce, tiskového mluvčího a telefonní operátorky atd.Pokročilí studenti budou schopni hovořit o organizaci zabývající se ochranou životního prostředí, o charitativní organizaci, která pomáhá lidem v krizových situacích, o organizaci bojující za základní lidská práva a o organizaci zabývající se pomocí dětem.

Literatura

Mírně pokročilí: New Headway Pre-Intermediate, 9 - 14 lekce. Mírně pokročilí: OFFICE EHGLISH 1, lekce 1 - 4. Pokročilí: New Headway Pre-Intermediate, 8 - 11 lekce. Pokročilí: OFFICE EHGLISH 2, lekce 1 - 4. English 365 Student´s Book 1, lekce 16 - 30 (Office English). Cambridge, 2004.

Požadavky

Skupina mírně pokročilí bude jako zápočtový test Headway Elementary lekce 1 - 14. Skupina pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat test z Office English 2.

Garant

Ing. Soňa HARASIMOVÁ