Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro VS III (UVSRP / ZK019)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVSRP / ZK019 - Angličtina pro VS III, Fakulta veřejných politik v Opavě, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

13. A telephone operator is talking about her job14. Talking about my office15. Writing emails (1) Types of letters16. An architect and his job17. Talking about foreign offices18. Writing emails (2) Greetings and closing19. A personal officer and her job20. Talking about my favourite colleague21. Writing emails (3) Structure of emails22. A sales representative and his job23. Talking about business trips24. Writing emails (4) Replying to emails

Získané způsobilosti

Praktická část jazyka je zaměřena na zvládnutí psaní v odborné angličtině - s použitím odborné slovní zásoby Office English získané z VS1 - VS3. Mírně pokročilí studenti se zaměří na KET test - část WRITING.Pokročilí studenti se zaměří na PET test - část WRITING.

Literatura

Mírně pokročilí: KET WRITING, OFFICE EHGLISH 1, lekce 5 - 8. Mírně pokročilí: New Headway Pre-Intermediate, 1 - 7 lekce. Pokročilí: New Headway Pre-Intermediate, 12 - 4 lekce. Pokročilí: PET WRITING, OFFICE EHGLISH 2, lekce 5 - 8.

Požadavky

Skupina mírně pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat KET WRITING. Skupina pokročilí bude jako zápočtový test absolvovat test PET WRITING.

Garant

Ing. Soňa HARASIMOVÁ