Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce I (MU / 12111)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MU / 12111 - Bakalářská práce I, Slezská univerzita v Opavě (SU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Pro obory MME a AMKS:1. Charakter bakalářské práce2. Výběr tématu3. Předmět a cíl bakalářské práce4. Plán zpracování bakalářské práce5. Struktura bakalářské práce6. Práce se zdroji informací7. Zásady citací8. Stylistická úprava9. Formální náležitosti bakalářské práce10.Hodnocení a obhajoba bakalářské práce**********Pro obory OM a AM:Studenti si na začátku semestru zvolí vedoucího a téma své bakalářské práce. Požadavky k udělení zápočtu pak určuje vedoucí, který také zápočet uděluje.Vedoucím bakalářské práce může být kdokoli z následujícího seznamu (oslovit je však možné také jiné akademické pracovníky Matematického ústavu). Pokud téma není uvedeno, bude stanoveno po domluvě se studentem.dr. Karel Hasík (jen pro AM)doc. Zdeněk Kočandoc. Jana Kopfovátéma: Exponenciální stabilita nelineárního systému ODR na jednom zajímavém praktickém prříkladudoc. Michal Málekdoc. Michal Marvantéma: Geometrie křivek a plochPodmínkou jsou znalosti v rozsahu přednášky "Geometrie".doc. Artur Sergyeyevtéma: Exaktní řešení nelineárních diferenciálních rovnicCílem práce je seznámení se s některými současnými metodami řešení nelineárních obyčejných a parciálních diferenciálních rovnic. Počítá se s následnou aplikaci těchto metod na konkrétní rovnice.Předpokládá se dobrá znalost základů teorie obyčejných a parciálních diferenciálních rovnic. Velmi vhodná je také alespoň základní zkušenost se softwarem Maple nebo případně Mathematica.doc. Marta Štefánková

Literatura

M. Synek, H. Sedláčková, I. Svobodová. Jak psát diplomové a jiné písemné práce. VŠE v Praze, Praha, 2000. ISBN 80-7079-131-4.B. Altrichterová, M. Nastuneaková. Rétorika pro každého. Vydavatelství ČVUT, Praha, 1997. ISBN 80-01-01575-0.J. Peterková. Tvorba diplomové práce. VŠE v Praze, Praha, 2004. ISBN 80-245-0776-5.

Požadavky

Pro obory MME a AMKS: Aktivní účast na cvičeních.Podmínkou pro udělení zápočtu u oborů MME a AMKS je úspěšná obhajoba výsledků bakalářské práce formou prezentace.Pro obory OM a AM: Účast na prvním cvičení je žádoucí.

Garant

Ing. Katarína JELŠOVSKÁ, PhD.Doc. RNDr. Zdeněk KOČAN, Ph.D.Ing. Jan MELECKÝ, Ph.D.Doc. RNDr. Marta ŠTEFÁNKOVÁ, Ph.D.

Vyučující

Ing. Katarína JELŠOVSKÁ, PhD.Ing. Jan MELECKÝ, Ph.D.