Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Economic policy II (KEK / HP2-A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEK / HP2-A - Economic policy II, Ekonomická fakulta, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. - 3. Teoretická východiska hospodářské politiky4. Koncepční přístupy k HP5. Hospodářská politika a očekávání, časová nekonzistence6. - 7. Modelové koncepty praktické HP8. Hospodářská politika USA9. Hospodářská politika VB10. Hospodářská politika Německa11. Hospodářská politika Švédska12. Hospodářská politika Japonska a zemí Jihovýchodní Asie13.-14. Hospodářské politiky Evropské unie15. Hospodářská politika v procesu globalizace16.-17. HP Československa a České republiky18. Transformace české ekonomiky

Získané způsobilosti

Studenti získají znalosti v daném předmětu v souladu s cílem a obsahem.

Literatura

Kliková Ch. a kol. Hospodářská politika. VŠB-TU Ostrava, 2006. TOMEŠ, Z. a kol. Hospodářská politika. 1900 - 2007. C.H.Beck 2008, 262 s., ISBN 978- 80-7400-002-7.

Požadavky

Předmět je zakončen ústní zkouškou, podmínkou pro účast na zkoušce je vypracovaní semestrální práce. Znalosti ekonomie v rozsahu bakalářského studia a Hospodářské politiky I.

Garant

doc. Ing. Šárka Laboutková, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Šárka Laboutková, Ph.D.