Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Závěrečná zpráva z praxe (KMG / ZPR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMG / ZPR - Závěrečná zpráva z praxe, Ekonomická fakulta, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Písemná zpráva je vypracována v závěru řízené odborné praxe v podobě komplexního materiálu, umožňujícího celkové zhodnocení praxe včetně analýzy přínosu praxe z hlediska získaných znalostí, zkušeností, osobního výkonu a studijního oboru. Minimální počet stran zprávy je 10, zpráva je hodnocena zápočtem vedoucího práce.Struktura závěrečné zprávy:a)úvodní strana (viz www.ef.tul.cz - Studenti/formuláře ke stažení),b)charakteristika podniku, firmy, organizace nebo instituce, kde je praxe prováděna, její ekonomické zaměření,c)popis oddělení nebo sekce, kde je praxe vykonávána a jeho role v organizační struktuře,d)popis vykonávaných činností a jejich ekonomického charakteru,e)zhodnocení činnosti podniku, firmy, organizace či instituce a své činnosti v nich, osobní postřehy ohledně silných a slabých stránek,f)závěr, zhodnocení praxe a jejího přínosu pro ekonomické studium.Přílohu zprávy bude tvořit potvrzení o vykonané praxi podepsané odborným garantem. (viz www.ef.tul.cz - Studenti/formuláře ke stažení).Zprávu předá student nejpozději do 10. října na sekretariát katedry KMG nebo pověřenému pracovníkovi téže katedry.ŘP je hodnocena zápočtem vycházejícím jednak z hodnocení studenta odborným garantem, z hodnocení úrovně zprávy o průběhu řízené praxe a z prezentace závěrečné zprávy z praxe.

Získané způsobilosti

Studenti získají znalost v daném předmětu v souladu s cílem a obsahem

Literatura

Směrnice pro řízenou praxi studentů oborů. Podniková ekonomika,Pojišťovnictví, Ekonomika a management mezinárodního obchodu, Podnikatelská informatika na HF TU .

Požadavky

Sepsání zprávy z praxe. Individuální konzultace s vedoucím práce

Garant

Ing. Iveta Honzáková