Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Disertační práce (KPE / DDP-D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / DDP-D - Disertační práce, Ekonomická fakulta, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Disertační práce obsahuje zejména tyto části: přehled o současném stavu problematiky s odkazy na použité prameny, cíle práce, popis vlastního řešení, původní výsledky a jejich uplatnění v publikacích a projektech, zhodnocení výsledků pro vědní obor a praxi, doporučení na pokračování práce v daném tématu a oboru, seznam publikovaných prací studenta a jejich případné citace, seznam použité literatury, prohlášení o duševním vlastnictví a anotace zpravidla v anglickém a některém dalším jazyce.

Získané způsobilosti

Disertační práce je výsledkem řešení konkrétního vědeckého úkolu, prokazuje schopnost studenta samostatně tvůrčím způsobem vědecky pracovat a musí obsahovat původní výsledky vědecké práce. Disertační práci zpracovává student pod vedením školitele. Téma disertační práce schvaluje příslušná oborová rada doktorského studijního programu. Tvorba dizertační práce.

Literatura

ČSN ISO 690. Bibliografické citace, obsah, forma a struktura. ČSN ISO 5966. Formální úprava vědeckých a technických zpráv. ČSN ISO 690-2. Informace a dokumentace: bibliografické citace. Část 2, Elektronické dokumenty nebo jejich části. ČSN ISO 7144. Formální úprava disertací a podobných dokumentů.

Požadavky

Disertační práce je výsledkem řešení konkrétního vědeckého úkolu, prokazuje schopnost studenta samostatně tvůrčím způsobem vědecky pracovat a musí obsahovat původní výsledky vědecké práce. Disertační práce je ucelené pojednání, které obsahuje uveřejněné výsledky vědecké práce studenta nebo výsledky přijaté k uveřejnění.

Garant

prof. Ing. Jiří Kraft, CSc.