Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Logistika (KPE / LOG-D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPE / LOG-D - Logistika, Ekonomická fakulta, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámit studenty se logistikou jako disciplínou, která prostřednictví řízení materiálového toku má určující význam v konkurenčním boji jednotlivých výrobních, ale i obchodních organizací. Dle studijního plánu jednotlivých doktorandů bude provedena individuální volba přednášených pasáží.

Získané způsobilosti

Studenti získají znalosti v daném předmětu v souladu s cílem a obsahem, tj. studenti získají znalosti o řízení materiálového toku má určující význam v konkurenčním boji jednotlivých výrobních, ale i obchodních organizací.

Literatura

PERNICA, P. Logistika pro 21. století. 1. až 3. díl 1. vyd. Praha: Radix, 2004. ISBN 80-86031-59-4.SIXTA, J. a MAČÁT, V. Logistika: teorie a praxe. 1. vyd. Brno: CP Books, 2005. ISBN 80-251-0573-3.LAMBERT, D. M., STOCK, J. R., ELLRAM, L. M. Logistika. 1. vyd. Praha: Computer Press, 2000. ISBN 80-7226-221-1.Dále volba literatury, dle studované oblasti logistiky. LOGISTIKA - obor pro 21. století. [Multimediální encyklopedie logistiky.] Praha: Euro Logistics, 2003. Logistika: Měsíčník Hospodářských novin. Praha: Economia.

Požadavky

ústní zkouška, min. 75 % znalosti

Garant

doc. Ing. Josef Sixta, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Josef Sixta, CSc.