Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Disertační práce (KSY / DDP-D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSY / DDP-D - Disertační práce, Ekonomická fakulta, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Disertační práce obsahuje zejména tyto části: přehled o současném stavu problematiky s odkazy na použité prameny, cíle práce, popis vlastního řešení, původní výsledky a jejich uplatnění v publikacích a projektech, zhodnocení výsledků pro vědní obor a praxi, doporučení na pokračování práce v daném tématu a oboru, seznam publikovaných prací studenta a jejich případné citace, seznam použité literatury, prohlášení o duševním vlastnictví a anotace zpravidla v anglickém a některém dalším jazyce.

Získané způsobilosti

Studenti získají znalosti v daném předmětu v souladu s cílem a obsahem.

Literatura

ČSN ISO 5966. Formální úprava vědeckých a technických zpráv. ČSN ISO 690. Bibliografické citace, obsah, forma a struktura. ČSN ISO 690-2. Informace a dokumentace: bibliografické citace. Část 2, Elektronické dokumenty nebo jejich části. ČSN ISO 7144. Formální úprava disertací a podobných dokumentů.

Požadavky

Disertační práce je výsledkem řešení konkrétního vědeckého úkolu, prokazuje schopnost studenta samostatně tvůrčím způsobem vědecky pracovat a musí obsahovat původní výsledky vědecké práce. Disertační práce je ucelené pojednání, které obsahuje uveřejněné výsledky vědecké práce studenta nebo výsledky přijaté k uveřejnění.

Garant

doc. Ing. Arnošt Böhm, CSc.prof. Ing. Eva Ducháčková, CSc.prof. Ing. Jaroslav Vostatek, CSc.