Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nástroje pro interaktivitu 1 (MTI / NI1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MTI / NI1 - Nástroje pro interaktivitu 1, Fakulta mechatroniky a MIS, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata přednášek a náplň cvičení:1.-14. Umělecké projekty často reagují na možnosti technologií či programů, které jsou již k dispozici nebo které jsou nově vytvářeny. Tento předmět vytváří prostor pro navrhování a tvorbu vlastních uživatelských rozhraní, objevování a využívání nových technických řešení. Jde o vytváření interaktivních projektů, experimenty se senzory a fyzickým rozhraním počítačových, elektromechanických nebo robotických aplikací v umění. Předmět podporuje samostatnou práci studenta v ateliéru. Poskytuje nezbytné technologické zázemí k rozvoji kreativity umělecké osobnosti. Vytváří prostor k praktickým pokusům v prostředí digitální technologie zpracování zvuku a obrazu.

Získané způsobilosti

Umělecké projekty často reagují na možnosti technologií či programů, které jsou již k dispozici nebo které jsou nově vytvářeny. Tento předmět vytváří prostor pro navrhování a tvorbu vlastních uživatelských rozhraní, objevování a využívání nových technických řešení. Jde o vytváření interaktivních projektů, experimenty se senzory a fyzickým rozhraním počítačových, elektromechanických nebo robotických aplikací v umění. Předmět podporuje samostatnou práci studenta v ateliéru. Poskytuje nezbytné technologické zázemí k rozvoji kreativity umělecké osobnosti. Vytváří prostor k praktickým pokusům v prostředí digitální technologie zpracování zvuku a obrazu.

Literatura

Internet. Domovské stránky výrobců elektrických, elektromechanických zařízení. Různí autoři. Manuály k vývojovým prostředím MS VS, Delphi, Keil, Sc.. -. Referenční dokumentace k počítačovým rozhraním (RS232, RS485, USB, Ethernet).

Požadavky

Účast na cvičeních. Realizace zadané samostatné práce

Garant

doc. Ing. Petr Tůma, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Petr Tůma, CSc.doc. Ing. Petr Tůma, CSc.