Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nástroje pro interaktivitu 3 (MTI / NI3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MTI / NI3 - Nástroje pro interaktivitu 3, Fakulta mechatroniky a MIS, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Umělecké projekty často reagují na možnosti technologií či programů, které jsou již kdispozici nebo které jsou nově vytvářeny. Tento předmět vytváří prostor pro navrhovánía tvorbu vlastních uživatelských rozhraní, objevování a využívání nových technickýchřešení. Jde o vytváření interaktivních projektů, experimenty se senzory a fyzickýmrozhraním počítačových, elektromechanických nebo robotických aplikací v umění. Předmětpodporuje samostatnou práci studenta v ateliéru. Poskytuje nezbytné technologickézázemí k rozvoji kreativity umělecké osobnosti. Vytváří prostor k praktickým pokusům vprostředí digitální technologie zpracování zvuku a obrazu.

Získané způsobilosti

Umělecké projekty často reagují na možnosti technologií či programů, které jsou již k dispozici nebo které jsou nově vytvářeny. Tento předmět vytváří prostor pro navrhování a tvorbu vlastních uživatelských rozhraní, objevování a využívání nových technických řešení. Jde o vytváření interaktivních projektů, experimenty se senzory a fyzickým rozhraním počítačových, elektromechanických nebo robotických aplikací v umění. Předmět podporuje samostatnou práci studenta v ateliéru. Poskytuje nezbytné technologické zázemí k rozvoji kreativity umělecké osobnosti. Vytváří prostor k praktickým pokusům v prostředí digitální technologie zpracování zvuku a obrazu.

Literatura

Internet. Domovské stránky výrobců elektrických, elektromechanických zařízení. Různí autoři. Případové studie konkrétních realizací, firemní dokumentace.

Požadavky

Účast na cvičeních. Realizace zadané samostatné práce

Garant

doc. Ing. Petr Tůma, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Petr Tůma, CSc.doc. Ing. Petr Tůma, CSc.