Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Průběžná pedagogická praxe (CPP / PRPPK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CPP / PRPPK - Průběžná pedagogická praxe, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samostatná příprava na všechny předměty 4. třídy ZŠ, realizace 2 vyučovacích hodin týdně - (sebe)reflexe, analýzy hodin. Náslechy spojené s pozorováním.Kombinovaná forma studia - alespoň 8 hod. praxe v ZŠ, třída není striktně vymezena.

Získané způsobilosti

Projektování a řízení edukačního procesu. Komunikace. Pedagogický takt. Reflexe a sebereflexe.

Literatura

Karnsová, M. Jak budovat dobrý vztah mezi učitelem a žákem. Praha, Portál 1994. Bělohradská, J. a kol. Praktická příprava studentů učitelství. Liberec, TU 2001. Cangelosi, J.S. Strategie řízení třídy. Praha, Portál 1994. Maňák, J., Švec, V. Výukové metody. Brno, Paido 2003.

Požadavky

100% docházka na určenou základní školuplnění "Pravidel pro absolvování pedagogické praxe"vedení pedagogického deníkupřípravy na hodiny výstupůpozitivní hodnocení cvičným učitelem, případně metodikem FP TULsplnění dílčích požadavků zadaných didaktikem

Garant

PhDr. Jana Wernerová, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Jana Wernerová, Ph.D.