Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Elektronická výuka (KAP / ELVE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAP / ELVE - Elektronická výuka, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická, Technická univerzita v Liberci (TUL).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení:1. Vymezení pojmů, založení kurzu a základní nastavení2. Sdělovací prvky (popisky, stránky, soubory, odkazy)3. Komunikační nástroje (diskusní fórum, odevzdávání textů a souborů)4. Tvorba "pasivní" části kurzu5. Testy a banka úloh6. Pokročilejší nástroje (přednáška, slovník, kniha)7. Tvorba "aktivní" části kurzu8. Testování a úpravy kurzu9. Představení a hodnocení kurzu10. Představení a hodnocení kurzu11. Nástroje pro tvorbu výukových webů12. Online nástroje pro zpětnou vazbu13. Streaming14. Tvorba jednoduchého výukového webu-----Rozsah přímé výuky pro kombinované studium:cvičení: 10 hodin/semestr

Získané způsobilosti

Student má teoretické znalosti o výhodách a nevýhodách e-learningu a LMS, umí vytvořit jednoduchý kurz v prostředí Moodlu.

Literatura

Brdička, B. Role internetu ve vzdělávání. Kladno: AISIS, 2003. ISBN 80-239-0106-0.Sudický, P. Zapněte si mobilní telefony -- online nástroje pro okamžitou zpětnou vazbu v prezenční výuce. Nové Město na Moravě: Gymnázium VM, 2013. ISBN 978-8-260-3848-1.Kopecký, K. E-learning (nejen) pro pedagogy. 1. vydání. Olomouc: Hanex, 2006. ISBN 80-85783-50-9.Váňová, T., Váňová, A. Moodle v síti. PragoData Consulting.

Požadavky

Vytvoření kurzu v Moodlu

Garant

Mgr. Jan Berki

Vyučující

Mgr. Jan Berki